KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Detachering

Sallcon is de juiste partner voor het uitvoeren van werkzaamheden bij u op locatie. Wij bieden de mogelijkheid voor individuele én groepsdetachering aan. Heeft u hier aanvullende vragen over? Neem dan vooral contact met ons op.

Groepsdetachering

Groepsdetachering is ideaal als u structureel productiewerk wilt uitbesteden. Ook korte, eenmalige klussen zijn van harte welkom. Onze productiewerkplek bij u in huis is dan razend handig en voordelig. U beschikt met een groepsdetachering immers per direct tegen scherpe inleenvergoedingen over onze toegewijde vakmensen zonder werkgeversrisico te dragen. Ook benut u optimaal de voordelen van centrale productie, voorkomt u onnodige vrachtkosten, breukgevaar en gesleep met producten. Bij ziekte of verlof krijgt u een adequate vervanging. Sallcon biedt u de optimale ontzorging.

Individuele detachering

Bent u op zoek naar een vaste of tijdelijke kracht? Fulltime of parttime vacature? Voor geschoold of ongeschoold werk? Wij
zorgen ervoor dat het werk wordt gedaan door de juiste persoon. Deventer Werktalent heeft voor u altijd de juiste kandidaat. Deventer Werktalent is een samenwerking van de gemeente Deventer en Sallcon om samen meer mensen met een afstand tot werk te koppelen aan werkgevers.

Kunnen wij iets voor u betekenen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!