KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Deventer zoekt werk bijeenkomst

Deventer Werktalent organiseert een open informatieavond voor werkzoekenden uit Deventer op maandag 14 maart. Hier zal advies over solliciteren, werk en loopbaan centraal staan. Er worden workshops gegeven en er zijn kramen met informatie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van Deventer Werktalent.

Deventenaren die op zoek zijn naar werk zijn op maandag 14 maart van harte welkom van 17.00 tot 20.00 uur bij Deventer Werktalent, aan de Kamperstraat 40. Samen met de gemeente Deventer en het UWV verzorgen zij een avond vol informatie over de zoektocht naar werk en geven zij sollicitatietips. Netwerkpartners Randstad, Unique, Vraag en Aanbod Deventer, Aventus, het Werkcafé en het Ondernemershuis zijn ook aanwezig.

Meld je aan en neem je cv mee
Kom jij ook? Aanmelden kan hier. Let op! Er is een maximum aantal inschrijvingen, omdat wij een beperkte ruimte hebben. Aangemeld? Neem op 14 maart je cv mee en zorg uiteraard voor gepaste kleding. Er is de mogelijkheid tot het maken van een profielfoto voor bijvoorbeeld LinkedIn. Daarnaast worden er twee workshops gegeven: Solliciteren 2.0: hoe verkoop jij jezelf? en Kiezen voor een nieuwe carrière, hoe doe ik dat?

Deventer Werktalent is er voor ieder talent
Deventer Werktalent heeft de kennis en expertise in huis als het gaat om begeleiding naar werk. De organisatie is er voor alle Deventenaren die naar werk zoeken en biedt advies, begeleiding en haar netwerk met werkgevers. De open informatieavond is bedoeld om werkzoekenden te helpen en te laten zien dat Deventer Werktalent er is voor ieder talent in Deventer. Ook jij hebt talent voor werk!

 

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *