KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Doe mee met Deventer Verlicht

Gele Ballon, JunoSmart en Pactum gaan in samenwerking met Sallcon aan de slag om in Deventer energie te besparen en de CO2 uitstoot omlaag te brengen. Met de campagne ‘Deventer Verlicht’ willen ze voor 21 juni minimaal 50 Deventer MKB-bedrijven over laten stappen op Ledverlichting.

Expertise van bedrijven
Met de campagne ‘Deventer Verlicht’ willen de Deventer ondernemers een eerste aanzet geven voor energiebesparing en een CO2-reductie van 25% in 2020. De Gele Ballon zet zich in voor conceptontwikkeling en projectmanagement. JunoSmart tekent voor het lichtadvies en is leverancier. Pactum is verantwoordelijk voor de installatie en de technische supervisie. Dit alles zal in samenwerking gaan met Sallcon, om mensen met afstand tot werk een kans te geven.

Energieneutreaal Deventer
Het initiatief ‘Deventer Verlicht’ sluit naadloos aan bij de duurzaamheidsambities van de gemeente. De gemeente streeft naar een energieneutraal Deventer in 2030. De campagne van ‘Deventer Verlicht’ start op 10 februari en duurt tot 21 juni. Bedrijven die willen weten wat hun besparing is, kunnen tijdens deze periode een gratis scan laten uitvoeren. Geïnteresseerd in de gratis lichtscan? Meld je aan!

Sallcon en duurzaamheid
Sallcon beschikt zelf over Ledverlichting en voert het duurzaam ondernemen in het hele bedrijf door. Benieuwd naar wat Sallcon allemaal doet op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)? Lees het hier.

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *