KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Over Sallcon

Wie en wat is Sallcon

Sallcon staat voor duurzaam ondernemen met hoofd en hart. Bij ons staat duurzaam vakmanschap centraal, vervaardigd door vakmensen met een afstand tot werk in een beschermde omgeving. Ons veelzijdig productie- en dienstverleningsbedrijf is erkend als Werkleerbedrijf en biedt u producten gemaakt vanuit onze expertise op het gebied van hout en metaal.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sallcon ziet het belang in maatschappelijk verantwoord ondernemen en draagt deze duurzame manier van werken uit. Wij bieden u de dienstverlening op het gebied van detachering, digitalisering, distributie en schoonmaak. In de industrie zijn wij
ook werkzaam en leveren wij hoogwaardige producten op het gebied van houtbewerking, metaal, montage, verpakken en mozaïek.

Wij bieden u met de expertise van onze eigen vakmensen in een beschermde omgeving hoogwaardige producten, en vergroten daarmee de maatschappelijke participatie in onze regio.


Waarom moet je voor ons kiezen?

Al ons kwalitatief hoogwaardig vakwerk wordt uitgevoerd door gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers met hun eigen specialiteit in de ons brede scala aan dienstverlening.

Bij Sallcon houden we rekening met alle belangen en kiezen wij ervoor om te op een maatschappelijk verantwoorde manier te produceren en ondernemen.

Wij vinden het belangrijk dat u inspraak heeft over wat en wanneer u van welke diensten gebruik wil maken en streven naar een hoog flexibiliteitsniveau.

Bij Sallcon geloven wij in een goede prijs-kwaliteitverhouding. U mag kwalitatief goede diensten van ons verwachten en goede afspraken. Wij zorgen uiteraard voor een passende prijs.