KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Sallcon deelnemer MVO Expeditie

Samen met Nyenrode Business Universiteit helpt MVO Nederland MVO-managers zichzelf en hun bedrijf te verbeteren. In een praktijkgerichte leergang leren zij zich verder te ontwikkelen in hun vakgebied, om hun duurzame impact binnen én buiten de eigen organisatie te optimaliseren. Elles Reusen neemt namens Sallcon deel aan deze MVO Expeditie.

Deventer Scoort zit bij de laatste drie deelnemers in de strijd voor de Ambitie 2020 Challenge. MVO speelt hierbij een belangrijke rol, vertelt Elles. “Scoort pakt de werkloosheid aan door middel van een bedrijvencompetitie. De organisatie zet het netwerk van bedrijven in om werk te zoeken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de regio Deventer kwamen op deze manier al 300 mensen aan een baan. Die formule gaan we nu landelijk uitrollen.” Lees het volledige artikel hier.

Met netwerken, verbindingen leggen, samenwerken en kennisdelen zet MVO activiteiten in gang. Op 21 april starten MVO Nederland en Nyenrode Business Universiteit aan een nieuwe MVO-expeditie. Duurzaamheidsprofessionals en MVO-managers kunnen zich hier aanmelden.

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *