KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Startsein Deventer Werktalent op DM13

Wethouder Jos Pierey geeft op Deventer Marktplein het startsein voor Deventer Werktalent. In Deventer Werktalent werken gemeente en Sallcon samen om meer mensen met een afstand tot werk te koppelen aan werkgevers.

Krachtenbundeling

“Met deze krachtenbundeling houden we de re-integratiedienstverlening in Deventer minimaal op peil, ondanks alle forse bezuinigingen in het sociale domein”, verklaart Jos Pierey, wethouder van Werk en Inkomen de samenwerking. Pierey: “Deventer Werktalent helpt werkgevers de beste talenten voor vacatures te vinden en zorgt tevens voor duurzame verbindingen in de stad.”

Gemeentelijk re-integratiebeleid

Begin 2013 is Deventer Werktalent opgestart als projectorganisatie, vanaf januari 2014 wordt het gemeentelijk re-integratiebeleid definitief samen uitgevoerd door de gemeente en Sallcon onder de vlag van Deventer Werktalent. “Om dan goed van start te kunnen gaan communiceren we de komende tijd steeds meer over en als Deventer Werktalent.” De gemeenteraad besluit deze maand over de definitieve oprichting van Deventer Werktalent.

 

Startsein 9 oktober – 15.00 uur

Wethouder Jos Pierey geeft 9 oktober om 15.00 uur tijdens Deventer Marktplein op een zeer persoonlijke wijze het startsein voor Deventer Werktalent. U vindt Deventer Werktalent op stand 44, tussen de stands van de gemeente Deventer en Sallcon in.

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.