KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Uitnodiging start KonnecteD op 28 februari

Sallcon BV gaat haar holding naam veranderen naar KonnecteD. Met als doel nog meer toe te kunnen groeien naar een toekomstbestendige duurzame netwerkorganisatie die overal werkverbindingen legt. U bent van harte uitgenodigd voor de lancering op dinsdag 28 februari van 12.00 tot 15.00 uur. 

Deventer Werktalent, Sallcon, DigiWerkt en het Groenbedrijf zijn onderdeel van KonnecteD.  Net als alle aangesloten ondernemers en partners met Karakter. Dit zijn organisaties die midden in de samenleving staan, die anders denken en anders doen. En samenwerken aan oplossingen om bedrijvigheid en werkgelegenheid duurzaam te laten groeien.  Ondernemen met karakter, noemen wij dat.

Geluk door werk. Door samen met u de bedrijvigheid en werkgelegenheid te laten groeien. Dat is wat we met KonnecteD willen bereiken. Wat kunnen we doen om geluk groter en duurzamer te maken? Geluksexpert Leo Bormans en Directeur MVO Nederland, Maria van der Heijden geven 28 februari een eerste aanzet. Daarnaast hebben we de  primeur van de uitreiking van het 1e PSO certificaat aan directeur McDonald’s Deventer. En uiteraard gaan we met elkaar verbinden onder het genot van een vitale lunch in ons nieuwe bedrijfsrestaurant.

Deel dit bericht
  , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *