KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Vacature: Controller

KonnecteD is het werkleerbedrijf voor mensen met een afstand tot werk en werkgevers die sociaal willen ondernemen. Wij verbinden werkenden, werkzoekenden en werkgevers vanuit ons motto: maak werk van betekenis. Dit doen we omdat we geloven dat iedereen betekenisvol werk kan doen. De wereld van de sociale werkgelegenheid is volop in ontwikkeling en KonnecteD zit in de fase waarin het bedrijf zich klaar maakt voor de toekomst. Nog meer dan in het verleden zoeken wij daarbij naar de aansluiting met de wereld om ons heen. Bij alles wat we doen werken we nauw samen met onze partners in het onderwijs, ondernemers, en de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe.
Door het vertrek van onze controller, die langdurig bij ons werkzaam is geweest, zijn wij op zoek naar een doortastende en ervaren

Controller

De functie:
De rol van Controller binnen onze organisatie is een cruciale en veelzijdige rol. Er wordt van je verwacht dat je zicht hebt op de mate van ‘in control zijn’ van de organisatie. Je bent het financieel geweten van onze organisatie. Het is een strategische functie waarbij je de ruimte krijgt om je visie op sturings- en beheersvraagstukken uit te dragen. Je manoeuvreert onafhankelijk in een dynamische omgeving. Je adviseert de Raad van Commissarissen, de Algemeen Directeur, je collega MT-leden en de gemeente over sturings- en control vraagstukken. Daarnaast geef je leiding aan het Hoofd Financiële en Economische Zaken, het Hoofd Loonadministratie en het Hoofd Inkoop. Je hebt eigenaarschap over het risicomanagement op concernniveau. Je adviseert over de belangrijkste organisatierisico’s, zowel financieel als niet-financieel. Je denkt mee in de strategische ontwikkeling van de organisatie. Je levert informatie aan voor en stelt mede het businessplan op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapportages inzake de financiële en operationele doelstellingen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van diverse verbeterinitiatieven. Je staat hierbij in voor het beheer en de optimalisatie van processen m.b.t. de administratieve organisatie en interne controle.

Wij vragen:
Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau met ruime aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt een universitaire opleiding genoten in een economische richting. Je bent sterk analytisch en behoudt je helicopterview in elke situatie. Je krijgt energie van het uitwerken van rapportages en innovatieve voorstellen om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Als Controller werk je natuurlijk nauwkeurig en heb je een kritisch oog voor detail. Je hebt een gedegen kennis van boekhouding, controlling, risicomanagement en Excel. Je hebt een grote passie voor cijfers. Je kunt vlot overweg met ERP-pakketten (bij voorkeur Exact Globe) en hebt affiniteit met Business Intelligence voor rapporteringen. Je bent goed in staat om een goed onderbouwde mening en advies te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Je streeft elke dag opnieuw naar de juiste analyses en het opsporen van trends. Je draagt bij aan een dynamische teamspirit maar werkt vooral zelfstandig. Je hebt gevoel voor bestuurlijke- en politieke verhoudingen. Kennis van de Wet Sociale Werkvoorziening en de Participatiewet is een pré.

Wij bieden:
Uitdagend werk met volop ruimte om jezelf verder te ontplooien. Een informele gezellige werksfeer. Wij bieden een marktconform salaris, minimaal € 4.153 en maximaal € 6.178, een premievrijpensioen en een eindejaarsuikering. Inschaling is afhankelijk van je ervaring en je opleiding.

Sollicitatie:
Voor informatie kun je bellen met Nils Berendsen, Manager P&O, tel. 06-41586913. Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag uitsluitend per mail tot uiterlijk 30 oktober 2019 t.a.v. Sissy de Vente, P&Oadviseur: sissy@konnected.nl De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 45. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

pdf versie van deze vacature: Controller

Deel dit bericht
  , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.