KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Vacature: Medewerker Loonadministratie 32 uur per week

KonnecteD is een duurzame netwerkorganisatie die verbindingen aangaat met bedrijven en organisaties in de regio om meer mensen met een afstand tot werk te koppelen aan werkgevers. Onze belangrijkste opdracht is het stimuleren van voldoende werkgelegenheid voor onze verschillende doelgroepen. We voeren het werkgedeelte van de Participatiewet uit door mensen te helpen naar werk. Ook mensen die niet in aanmerking komen voor een bijstandsuitkering of niet vallen onder de Sociale Werkvoorziening kunnen ondersteuning krijgen richting werk. We werken samen met de gemeente Deventer en de gemeente Olst-Wijhe. KonnecteD bestaat uit Deventer Werktalent, Sallcon en Het Groenbedrijf. We staan voor ondernemen met een sociaal karakter, geluk door werk. We zijn inmiddels veel meer dan een Sociale Werkvoorziening alleen.

Door het vertrek (interne doorstroming) van de huidige medewerker zoeken wij voor onze afdeling Loonadministratie een nieuwe collega medewerker Loonadministratie. Word jij de nieuwe rechterhand van ons Hoofd Loonadministratie?

 

Medewerker Loonadministratie 32 uur per week

 

Wat ga je doen?
Je verwerkt en controleert allerhande mutaties op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel, in ons loonadministratiesysteem ADP Perman. Wij werken met verschillende CAO’s. Je behandelt binnenkomende mail & post en bent een vraagbaak voor medewerkers op het gebied van loonadministratie. Je maakt bruto-netto berekeningen, stelt werkgeversverklaringen op, berekent reiskostenvergoedingen en je verwerkt loonbeslagen, pensioengegevens en fiscaliseringsregelingen. Je schrijft nieuwe medewerkers in en ondersteunt het Hoofd Loonadministratie daar waar nodig. Het betreft een groeifunctie; met de juiste instelling, kwaliteiten en ambitie behoort het op termijn tot de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van Hoofd Loonadministratie.

 

Wij vragen:
Je beschikt over een afgeronde MBO-4 opleiding richting financiële administratie. Daarnaast beschik je over de aanvullende diploma’s Basiskennis Loonadministratie en Praktijkdiploma Loonadministratie. Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring als medewerker loonadministratie in een vergelijkbare functie. Je kunt goed zelfstandig werken, bent klantvriendelijk en collegiaal en je werkt klant- en oplossingsgericht. Je hebt een goed gevoel voor cijfers en werkt accuraat. Je bent stressbestendig en kunt tegen de piekbelasting door de maandelijkse deadline van de salarisrun. Je bent niet snel afgeleid, je kunt je goed focussen en concentreren. Je kunt makkelijk schakelen in je werk. Ervaring met ADP Perman en Excel is gewenst.

 

Wij bieden:
Uitdagend werk met ruimte om jezelf te ontplooien. Een informele gezellige werksfeer. Wij bieden een marktconform salaris, minimaal € 2.106 en maximaal € 3.083, een premievrijpensioen en een eindejaarsuikering. Inschaling is afhankelijk van je ervaring en je opleiding.

 

Sollicitatie:
Voor informatie kun je bellen met Josta Herman, Hoofd Loonadministratie, tel. 0570-679561. Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag uitsluitend per mail tot uiterlijk woensdag 16 oktober 2019 t.a.v. Sissy de Vente, P&O-adviseur: sissy@konnected.nl De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 28 oktober 2019.

 

vacature als pdf bestand: Medewerker Loonadministratie 32 uur per week

Deel dit bericht
  , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.