KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Vacature: werkcoach 36 uur per week

KonnecteD is een duurzame netwerkorganisatie die verbindingen aangaat met bedrijven en organisaties in de regio om meer mensen met een afstand tot werk te koppelen aan werkgevers. Onze belangrijkste opdracht is het stimuleren van voldoende werkgelegenheid voor onze verschillende doelgroepen. We voeren het werkgedeelte van de Participatiewet uit door mensen te helpen naar werk. Ook mensen die niet in aanmerking komen voor een bijstandsuitkering of niet vallen onder de Sociale Werkvoorziening kunnen ondersteuning krijgen richting werk. We werken samen met de gemeente Deventer en de gemeente Olst-Wijhe. KonnecteD bestaat uit Deventer Werktalent, Sallcon en Het Groenbedrijf. We staan voor ondernemen met een sociaal karakter, geluk door werk. We zijn inmiddels veel meer dan een Sociale Werkvoorziening alleen.

WERKCOACH 36 UUR PER WEEK
Bij het bedrijfsonderdeel Sallcon werken ruim 700 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt (voormalige Wet sociale werkvoorziening). Het merendeel hiervan werkt extern, bij de klant op locatie; ongeveer 200 medewerkers zijn intern actief.

Wij hebben de ambitie het aantal externe plaatsingen verder uit te breiden en de kandidaten duurzaam te plaatsen mede door het inzetten van de werkleerroutes.

DE FUNCTIE
Wij zoeken per direct een ervaren professional op het gebied van coaching van interne trajecten en toeleiding naar een externe werkplek en die Sallcon daarmee helpt haar doorstroomdoelstellingen te halen.
Onze kandidaten hebben talenten en ontwikkelmogelijkheden, maar ook structureel ondersteuning nodig bij het vinden én behouden van werk.

De werkcoach kan:

  • kandidaten voorbereiden op veranderingen in het (eigen) werk;
  • helpen bij het inwerken;
  • de kandidaat begeleiden op de werkvloer;
  • een persoonlijke ontwikkelplan maken;
  • werk gerelateerde doelen helpen te verwezenlijken en verder helpen te ontwikkelen;
  • kandidaten helpen leren door te inspireren en ondersteunen;
  • adviseren bij het creëren van passende werkplekken.

FUNCTIE-EISEN
Ben jij onze nieuwe collega die resultaat weet te boeken en het beste uit de kandidaat kan halen, inlevingsvermogen, initiatiefrijk, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen heeft? Heb je daarnaast een relevante HBO-opleiding en een aanvullende Jobcoachopleiding (pré).

Beschik je ook nog over humor en goede communicatieve vaardigheden, aarzel niet en solliciteer!

WIJ BIEDEN
Uitdagende en afwisselende functie. Prettige informele werkomgeving in een enthousiast team. Marktconform salaris min. € 2.411,- en max. € 3.485,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en een premievrijpensioen.

SOLLICITATIE
Voor informatie kun je contact opnemen met Hacer Saratli (Teamleider & Projectleider Werkleerlijnen), 06-14895832. Sollicitaties uitsluitend per mail, kun je tot maandag 7 oktober 2019 mailen aan Jane@konnected.nl (P&O Adviseur). In week 41 vinden de gesprekken plaats.

pdf download van deze vacature: Werkcoach 36 uur per week bij Sallcon

Deel dit bericht
  , , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *