KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Wethouders bezoeken samen project

Er is een uniek project gaande in Deventer. Voor het eerst voeren de SW-bedrijven uit de Stedendriehoek gezamenlijk een productieopdracht uit. Een opdracht van megaformaat. Bij opdrachtgever Martens laten 90 medewerkers elke dag maar liefst 11.000 boodschappenpakketten voor C1000 van de band rollen!

Unieke regionale samenwerking 

Het is de eerste keer dat Delta, Felua en Sallcon zo intensief samenwerken, maar zeker niet de laatste keer als het aan hen ligt.  “Het is de eerste keer dat we het verzoek kregen voor een opdracht van deze enorme omvang, vandaar dat we meteen Delta en Felua hierbij hebben betrokken”, vertelt Jeroen van Miltenburg, teamleider Groepsdetachering van Sallcon. “De samenwerking verloopt soepel en smaakt wat ons betreft naar meer”. John van de Braak, teammanager bij Felua ziet eveneens toekomstperspectief in de regionale samenwerking. “Op deze manier kunnen we grote volumes in korte tijd produceren en elke opdrachtgever bedienen”. 

Bezoek wethouders Apeldoorn, Zutphen en Deventer op 14 oktober

Dit project levert veel werk op voor mensen met afstand tot werk! Daarom dat de wethouders uit Apeldoorn, Deventer en Zutphen als ook de directeuren van Felua, Delta en Sallcon deze unieke productie gezamenlijk gaan bezoeken op 14 oktober om 15.30 uur

 

De pers is nadrukkelijk uitgenodigd om hen bij dit bezoek te vergezellen!  Voor informatie en locatie kunt u contact opnemen met Elles Reusen, manager Marketing & Communicatie Sallcon: 0570-679500.

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.