KIES VOOR DUURZAAM ONDERNEMEN MET SALLCON

Win steigerhouten meubel op DM13

Diverse bedrijven en organisaties, waaronder uiteraard Sallcon, presenteren zich ook dit jaar weer op de ondernemersbeurs Deventer Marktplein op 9 oktober in de Grote of Lebuïnuskerk. Sallcon nodigt u van harte uit om samen met ons te Netwerken in de Kerk. Bovendien maakt u bij onze stand kans op het winnen van een prachtige steigerhouten meubel.

Maatschappelijke Verantwoorde Diensten

Deventer Marktplein is een goede gelegenheid om weer even in een andere entourage bij te praten. U vindt Sallcon in stand 45. Wij informeren u graag over onze Maatschappelijk Verantwoorde Diensten, waaronder onze uitblinkende schoonmaakdienst, Stadspost Deventer, Metaalbewerking, Deventer Stadsdistributie, Verpakkingsdiensten en productie van (steiger)houten meubelen.

Ook voor uw fulltime of parttime vacatures bent u bij ons aan het juiste adres. Voor geschoold of ongeschoold werk? Sallcon Werktalent heeft voor u altijd de juiste kandidaat of kandidaten!

Win steigerhouten meubel

Tijdens Deventer Marktplein verloten we onder onze standbezoekers een steigerhouten vergadertafel. Nog een extra reden om de stand van Sallcon te bezoeken.

Graag tot ziens in onze stand 45

We ontmoeten u graag als bezoeker op Deventer Marktplein! Mocht u relatiekaarten willen ontvangen, laat het ons weten en wij sturen u deze toe. Meer informatie over Deventer Marktplein, deelnemers en het programma: www.deventermarktplein.nl

Deel dit berichtGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.